Back

Hundvänligt kontor mitt i Stockholm city? Välkommen till 7A!

7A är ett hundvänligt kontor och hit är din bästa vän alltid välkommen när du hyr ett privat kontorsrum. Detta gäller på alla våra fyra coworking-anläggningar i Stockholm city.

Vi på 7A förstår hur mycket din hund betyder för dig. Och vi förstår hur svårt det kan vara att få vardagen att gå ihop som hundägare. 7A vill därför vara en attraktiv arbetsplats som ger dig alla förutsättningar att klara vardagspusslandet.

Det är faktiskt vetenskapligt bevisat att vi mår bättre på jobbet när hunden är med. En studie från 2012 visade att de som tog med sig hunden till jobbet hade lägre stressnivåer än de som inte gjorde det. Stressnivåerna ökade dessutom mer under arbetsdagen för gruppen som inte tog med sig hunden till jobbet.

Personer som tar med sig hunden till kontoret upplever nämligen att de får en bättre balans mellan privatliv och arbetsliv. Arbetsplatsen känns även hemtrevligare med hunden på plats.

Men det finns ännu fler positiva effekter. Hundarna kan öppna upp för härliga samtal på arbetsplatsen och på så vis bidra till höjd stämning. Du kommer dessutom behöva rasta hunden regelbundet under dagen. Då får du in rörelse och motion på ett naturligt sätt. Något som är särskilt viktigt om du har ett stillasittande jobb.

Men för allas trivsel har man såklart ett ansvar som hundägare på arbetsplatsen. Det finns allergiker, hundrädda och vissa som kan uppfatta hund som ett störningsmoment. Därför är det viktigt att ha tydliga förhållningsregler kring vad som gäller. Så att alla på kontoret kan få god arbetsro.

Hos oss på 7A vill vi att hundarna är kopplade när de går igenom gemensamma utrymmen. De får inte skälla eller busa omkring, och de måste vara inne på kontoret med matte eller husse under hela dagen. Gör i ordning en mysig hörna inne på kontoret med alla nödvändiga skålar och tilltugg som din hund behöver.

Vill du veta mer om våra flexibla kontorslösningar där din hund har en självklar plats? Kontakta oss på kontor@7a.se