Back

Bli en bättre nätverkare med coworking på 7A

En av alla fördelar med att sitta på en coworking-anläggning är chansen till nätverkande. Efter pandemin har vi blivit svältfödda på mänskliga möten och kontoret har fått en ännu starkare ställning som den naturliga mötesplatsen. Tjusningen med coworking är nämligen att det öppnar upp för oväntade möten. Coworking blir då det självklara valet för dig som vill bredda kontaktnätet och bli en ännu bättre nätverkare.

Hos oss på 7A är det alltid mycket folk i rörelse och nya ansikten i lokalerna. Både kontors- och konferensgäster. Coworking är oslagbart när det kommer till spontant nätverkande i miljöer där alla branscher finns representerade. På 7A ger vi våra hyresgäster alla de bästa förutsättningarna till att lära känna varandra bättre.

Många tycker dock att det är svårt och jobbigt att starta upp ett samtal med en ny person. Men precis som med allting annat du vill bli bra på så behöver du öva. Tänk på att vi människor blir glada av att bli uppmärksammade, om så bara genom ett vänligt ”Hej!” Senare kanske det visar sig att personen du tog kontakt med blev din nästa revisor eller leverantör?

Regelbundet arrangerar vi på 7A bland annat härliga after works, sköna träningspass och dedikerade nätverksträffar. Allt för hyresgästerna ska få ut maximalt av sitt medlemskap. På 7A strävar vi alltid efter att skapa miljöer som bjuder in till intressanta samtal.

På 7A sitter du i öppna och gemensamma ytor som uppmuntrar till kreativitet och nytänkande. Eller inne på ditt personligt inredda och ergonomiska kontor. Ta reda på mer om våra coworking-lösningar här!