Back

7A i nytt samarbete med Bröd & Salt: "Väldigt glädjande"

7A Strandvägen är väldigt glada att välkomna Bröd & Salt som nya leverantörer. Det populära hantverksbageriet öppnade för elva år sedan och går att hitta på 17 olika platser i Stockholm. Där man som gäst kan njuta av en massa gott så som bullar, salladsbar och pizza.

– Allting vi bakar och serverar är dagsfärskt. Vi är väldigt nördiga i det vi gör, för oss är det ett hantverk, säger Annelie Vest, PR och marknadsansvarig på Bröd & Salt.

Och fortsätter:

– Stämningen på Bröd & Salt är väldigt familjär och vi har otroligt roligt ihop. Vi ser verkligen fram emot samarbetet med 7A.

Med start i juni hittar 7A’s hyres- och konferensgäster Bröd & Salts fantastiska frukost- och fikautbud på menyn.

Det rör sig bland annat om fantastiska pumpa- och levainbröd med tillbehör, yoghurt med bärkompott, egengjord granola, overnight oats och juice.

Ulrika Lardinger, enhetschef på 7A Strandvägen, ser väldigt engagerat på det nya samarbetet med Bröd & Salt, och menar att det kommer ge en ökad premiumkänsla för 7A’s hyresgäster.

– Det är väldigt glädjande för oss på 7A att ha Bröd & Salt som nya leverantörer. Företagets värderingar rimmar väldigt väl med våra egna och deras utbud andas kvalité. Och stämmer väldigt väl in på vad våra gäster efterfrågar och uppskattar, säger Ulrika Lardinger.

Vi finns alltid tillgängliga för att svara på alla dina frågor. Läs mer här, eller kontakta oss på info@7a.se.