Back

Stefan Kesak blir ny CFO för 7A

7A har utsett Stefan Kesak till ny CFO i bolaget. Han efterträder Susanne Lindqvist efter att hon i september tidigare i år utsetts till ny vd för 7A.

Stefan Kesak kommer närmast från en tjänst som Finance Director på konsultföretaget Miltton Sweden. Han har fördjupade kunskaper inom ekonomi och verksamhetsstyrning samt tidigare erfarenheter från CFO-roller. Men även mångåriga erfarenheter som både business controller och managementkonsult.

- Jag ser fram emot att hjälpa 7A till fortsatt tillväxt och att få jobba med alla kompetenta medarbetare. Konceptet och erbjudandet är väldigt bra och något som jag själv gärna hade valt som kund. 7A är så mycket mer än bara ett kontorshotell eller konferensverksamhet, säger Stefan Kesak.

Stefan tror på ett rejält uppsving för coworking och moderna kontorshotell framöver.

- Flexibiliteten kommer bara att bli viktigare när företag ska se sig om efter nytt kontor. Inte minst till följd av den osäkra finansiella situationen. Redan idag är det tydligt att färre vill binda upp sig på långa kontrakt utan möjlighet att skala upp eller ned.

Susanne Lindqvist, vd för 7A, är väldigt glad att få välkomna Stefan Kesak som ny CFO i bolaget.

- Stefan har precis de egenskaper, erfarenheter och sakkunskaper som vi behöver för att fortsätta bygga och utveckla bolaget. Jag ser Stefans breda kompetens inom analys och strategiskt tänkande som en stor tillgång.

Stefan Kesak tillträder sin tjänst den 23 januari 2023. Fram tills dess är Susanne Lindqvist t.f. CFO samt vd i bolaget.