Back

7A stärker upp med ny försäljnings- och marknadschef

7A välkomnar Louise Bjurenvall som försäljnings- och marknadschef i månadsskiftet maj/juni. Med en omfattande erfarenhet från hotell-, mötes och coworkingbranschen, där hon närmast haft rollen som Commercial Manager på Unity, kommer Louise att kunna bidra till att ytterligare stärka 7As varumärke och position på marknaden.

"Jag ser fram emot att få vara en del av en organisation som jag länge har beundrat. 7A har en fantastisk produkt och jag brinner för det personliga mötet, vilket jag vet att 7A också gör", säger Louise om sin nya roll. Louise tror starkt på coworking- och kontorsbranschen och dess framtida tillväxt. "Det är viktigt att vi tar vara på de möjligheter vi har och arbeta proaktivt för att visa våra kunder varför de ska välja oss framför någon annan", fortsätter hon.

Susanne Lindqvist, VD för 7A, ser stora möjligheter när försäljnings- och marknadsavdelningen nu får en gemensam ledare och att det är just Louise Bjurenvall som tar rollen. "Vi är mycket glada över att ha Louise med i 7As ledning. Hennes kunskap, erfarenhet och inte minst personlighet, gör henne till en värdefull resurs i vårt fortsatta arbete med att växa och utveckla vårt erbjudande."

7A var en av de första aktörerna på den svenska coworking- och kontorsmarknaden och driver idag fyra anläggningar på attraktiva adresser i centrala Stockholm. Utöver flexibla kontorslösningar erbjuder 7A även konferens- och eventmöjligheter, med lokaler för upp till 300 personer.

7As målsättning är att skapa attraktiva mötesplatser och miljöer, där ett personligt bemötande i kombination med hög professionalitet ger förutsättningar för verksamheter och individer att utvecklas och trivas.