Tillbaka

Stockholms bästa coworking 2022: Allt detta får du med 7A's exklusiva fullservice

Coworking och flexibla kontor är hetare än någonsin. Och det är inte så konstigt om man tänker efter. Idag förväntar vi oss helt andra saker av våra arbetsplatser än vad vi har gjort historiskt. Vi vill ha mer än bara en stol, ett skrivbord och en dator. I stället ska det vara frihet under ansvar, flexibilitet och möjlighet till självförverkligande. Och i den utvecklingen vill vi på 7A alltid ligga i framkant. Därför är vi väldigt stolta över vår fullservice och vad den erbjuder våra medlemmar.

För dig som kontorshyresgäst innebär 7A’s fullservice att vi fixar allt som du hade behövt ordna på egen hand hos en traditionell fastighetsvärd. Vilket betyder att du kan fokusera helt och hållet på det som du gör bäst. Samtidigt som vi på 7A gör det som vi är bäst på, nämligen att skapa de rätta förutsättningarna för att ditt företag ska kunna nå nästa nivå.

Med 7A’s fullservice kan du se fram emot bekvämligheter som bemannad reception, café, gemensamma lounger, sköna soffgrupper, kaffe, dagstidningar och fullt utrustade kök. Du slipper även ha dialog med leverantörer om måsten som sophantering, larm och försäkringar. Vi har koll på allt det åt dig.

Såklart finns det fler fördelar med vår fullservice, sådant som får din vardag att bli ännu smidigare. På våra anläggningar har du dygnet runt access, mötesrum, telefonhytter, omklädnings- och duschrum och möjlighet till garageplats. Har du ingenstans att lämna hunden på dagarna? Inga problem! Vi är ett hundvänligt kontor och ser fram emot att träffa din fyrbente vän.

7A är dessutom så mycket mer än bara kontor, vi har även konferens. Och inte vilken konferens som helst. Hos oss kan du boka storslagna konferensdagar i unika miljöer. Men det går lika bra att arrangera mindre sammanträden i våra flexibla rum. Som hyresgäst hos oss har du alltid rabatterade priser på våra populära konferenslösningar. Ta reda på mer om det här!

När du hyr kontorsrum på 7A får du också ett exklusivt Business lounge-medlemskap. Det innebär att du kan röra dig fritt mellan våra fyra anläggningar i Stockholm city. Sitt på den plats som passar bäst för dagen. Varje anläggning serverar frukost en dag i veckan. Så varför inte planera veckan så att du får en härlig frukost fyra av fem dagar?

I fullservicepaketet får du också vara med på ledarledda träningspass som exempelvis yoga eller löpning. Är du en social varelse kanske våra populära after works, med musik och härligt häng, kan vara något för dig.

Vi på 7A är helt övertygade om att företag tjänar på att sitta i stimulerande miljöer tillsammans med andra. Där man kan lära av varandra och utbyta värdefulla erfarenheter och kunskaper.

När du blir en del av 7A’s gemenskap får du chansen att nätverka med människor från alla tänkbara branscher – varje dag. Din nästa samarbetspartner kanske sitter och arbetar precis bredvid dig i loungen. Eller det kanske är han som du delar kaffemaskin med, eller hon som har kontoret alldeles intill dig.

Vi finns alltid tillgängliga för att svara på alla dina frågor och berättar gärna mer om fördelarna med fullservicen på 7A. Läs mer här, eller kontakta oss på kontor@7a.se.