Varmt välkommen till 7A Odenplan.

Välkommen till en arbets- och mötesplats som andas kreativitet och urban puls. På bästa läge i Vasastan, med kontor, coworking och flexibla möteslokaler är detta en perfekt plats för företag i alla storlekar. Välj mellan att sitta på ditt kontor, i bekväma soffgrupper i loungen, eller ta ett spontanmöte i köket samtidigt som ni äter en god frukost. Här finns också flera uteplatser, och inte minst en fantastisk inglasad takterrass som gjord för mingel, event och fest året runt. Med Odenplan precis utanför dörren tar du dig snabbt till och från jobbet, oavsett var du bor. Ta en skön lunchpromenad i lummiga Observatorielunden eller upptäck några av Stockholms bästa restauranger, caféer och butiker. 7A Odenplan är vår oas mitt i storstadspulsen

Lediga kontor.

Er plats mitt i Vasastans puls.

Odenplans större event och konferensutrymmen är perfekta för mässor och andra större evenemang. Här hittar du även inte mindre än två terrasser med fantastisk utsikt som passar för både festliga tillställningar och privata evenemang. Här finns kontor i mindre storlekar perfekta för företag som behöver flexibilitet mitt i Vasastan, en idealisk kombination för arbete och möten.
“Utställarna tyckte maten var jättegod och att de som serverade var glada och trevliga, tack för det! Och tack för att ni alltid har hög servicenivå men framför allt för att ni alltid är glada, strålar och har nära till skratt. Vi ses igen i september. Jag längtar.”
Anneli Blomqvist
Comcura