På 7A strävar vi efter att skapa inspirerande miljöer där människor och företag kan mötas, där samarbeten kan blomstra och idéer födas

På 7A strävar vi efter att skapa inspirerande miljöer där människor och företag kan mötas, där samarbeten kan blomstra och idéer födas

Vi älskar möten. Och vi älskar människor.

Vår spännande resa började 2006 på Strandvägen och grundtanken var enkel: Vi älskar möten. Och vi älskar människor.

Än idag är alla på 7A engagerade i besökarens upplevelse, oavsett roll, och vi är stolta över den förmåga som finns att hela tiden sätta kunden i fokus och hitta den bästa lösningen.

Under åren har vi byggt upp en gedigen erfarenhet och kunskap. Hos oss ska du känna dig trygg och det ska vara enkelt att trivas, för våra medarbetare, såväl som för våra medlemmar och gäster. Vårt mål är att skapa en familjär känsla, en atmosfär där man upplever tillhörighet och känner sig hemma. En miljö där man säger ”Hej!” till varandra.

Så med det sagt. Hej, och välkommen till 7A.

Hur vi ser på hållbarhet.

Att sitta på 7A är ett hållbart val på mer än ett sätt. Våra mål är högt uppsatta och vi arbetar ständigt med att addera klimatsmarta alternativ.

I vardagen sker detta bland annat genom förnybar el, Fairtrade-märkt kaffe, ekologisk frukt och en mötes- och eventverksamhet som är Svanenmärkt.

Sen finns det ju en till sida av det här med hållbarhet. Att sitta tillsammans, att dela på gemensamma ytor och förtäring är även det ett klimatsmart val. Vår ambition är att skapa en miljö där alla trivs och känner sig ”hemma”, vilket i sig utgör en mycket viktig del i vårt sociala hållbarhetsarbete.

Genom engagemang och bemötande skapar vi inspirerande miljöer för företag och människor att mötas, utvecklas och trivas. Utöver vårt stora fokus på miljö och social hållbarhet på plats så har vi flera samarbeten och sociala engagemang där vi tillsammans arbetar med frågor, arrangerar föreläsningar och på andra sätt tillsammans bidrar till olika initiativ.

Jobba hos oss

7A’s vision är ”att skapa en upplevelse utöver det förväntade”. Det gör vi genom att möta varje gäst på ett professionellt och personligt sätt, alltid med hjärta och värme.

Vi tror att du som söker en tjänst hos oss, oavsett vilken, är en person som vill vara med och bidra, som ser möjligheter och glädje i mötet mellan människor, som är nyfiken på att lära dig nya saker, villig att se på saker ur ett nytt perspektiv och är genuint intresserad av att skapa goda kundupplevelser.

Våra värdeord är Proffsiga, Engagerade, Personliga, Levande – ord som vi strävar efter att leva upp till varje dag.

Om det inte finns någon ledig tjänst som passar dig just nu så är du varmt välkommen att registrera dig på vår karriärsida, då kommer du automatiskt att få ett mail när vi lägger upp nya lediga tjänster.

Välkommen att kontakta oss.