Back

7A Posthuset vinner ”årets mest populära coworking” och ”årets community”

7A Posthuset tog hem två segrar, i kategorierna ”årets mest populära coworking” och ”årets community”, när kontorsbranschens främsta aktörer utsågs den 11 februari. Tävlingen anordnades av lokalförmedlaren Workaround som lyfte fram branschens starkast lysande företag, anläggningar och personer.

I ”årets mest populära coworking” valde man ut det företag som hade de attraktivaste coworking-ytorna och således fick flest intresseanmälningar under 2021. I ”årets community” bedömdes förutsättningarna till nätverkande med andra företag, kunskapsdelning, tillgång till gemensamma ytor samt möjligheten att delta i events och after works med mera. Vinnarna utsågs efter att Workaround intervjuat en mängd företag som idag har sitt hem på en coworking-anläggning.

– Vi är jätteglada för utmärkelserna och för att våra hyresgäster är så nöjda med vardagen här på 7A. För oss kommer gästerna alltid först och vi jobbar dagligen med att förbättra och utveckla verksamheten, allt för att skapa ännu vassare kontorslösningar, säger Sofia Sjögren, enhetschef på 7A Posthuset.

7A var även en av finalisterna i kategorin ”nöjdaste medlemmarna.”