Bröllopslokal & festvåning i centrala Stockholm

Tänk tillbaka på den bästa festen du har varit på. Var det sällskapet, maten, omgivningen eller den trevliga servitören som gjorde kvällen extra speciell? Efter åtskilliga tillställningar som har ägt rum på 7A vet vi med säkerhet vad som skapar upplevelsen av en riktigt lyckad festkväll. Med festlokaler på fyra av Stockholms bästa adresser skapar vi en perfekt oas för allt från bröllopsmottagningar till privata tillställningar och familjehögtider.

Romantisk bröllopslokal i Stockholm city

Ett bröllop 7A Strandvägen i våra eleganta festlokaler med en oslagbar utsikt över Nybrovikens glittrande vatten är en oförglömlig upplevelse. Här finns privata salonger med charmig orginalinteriör och en romantisk atmosfär som passar utmärkt för att arrangera såväl intima som stora bröllopsfester med middag, mingel och dans för upp till 90 gäster. Med lång erfarenhet och bröllopslokaler på en av Stockholms mest exklusiva adresser skapar vi en perfekt oas för ett romantiskt citybröllop i hjärtat av Östermalm.

Läs mer

Festlokal för födelsedagar och jubileum

Nalkas det födelsedag eller jubileumsfirande? Hyr festlokal hos oss på 7A och fira den stora dagen med en födelsedagsfest som börjar med mingel och middag för att sedan övergå till dans. Lämna över rollen som festfixare till våra projektledare som hjälper till att boka allt från catering till kända gästartister och liveband som gör kvällen till ett oförglömligt minne för både kvällens huvudperson och gäster!

Hitta rätt festlokal här och kontakta oss för ett prisförslag!

Salonger för dop & namngivning

 

Bjud in nära och kära till dopfest eller namngivningsceremoni på 7A Strandvägen. En elegant festvåning belägen i hjärtat av Östermalm med en personlig atmosfär. Här finns ett flertal passade festlokaler oavsett sällskapets storlek med vacker originalinteriör i sekelskiftesstil och personlig inredning. Välj mat och dryck från säsongens festmeny och låt oss ta hand om planeringen ända från idé till att gästerna lämnar kalaset. Låt oss arrangera en oförglömlig familjedag!

Hitta rätt festsalong för ert kalas här!

Få ett prisförslag


Privat festlokal på takterrassen

Boka vår härliga takterrass och bjud in vännerna på fest uppe bland Vasastans takåsar. Här får ni en privat oas för att njuta av kvällssolens strålar med utsikt över Observatorielunden. Takterrassen passar perfekt för att arrangera allt från kräftskivor och after work till temafester i sann afterski anda. Även bröllop har ägt rum här! Takterrassen rymmer upp till 150 personer och har två inglasade uterum som enkelt går att öppna och stänga vid behov av skydd mot väder och vind.

Läs mer om privata event på takterrassen.


Mat & Dryck

Vi fixar catering till din tillställning och erbjuder festmenyer som passar för alla typer av sällskap och arrangemang. Komponera ihop en personlig trerättersmiddag med tillhörande vinpaket eller låt oss duka upp snittar och bubbel till minglet. Kanske önskar ni endast fika med tårta och bakverk på buffé? Vi kan lösa det mesta och erbjuder allt från färdiga menyförslag som våra kockar har tagit fram till skräddarsydda temamiddagar.

 

Läs mer om vad vi kan erbjuda i mat- och dryckesväg.