7A Centralen

7A Centralen är en LEED-certifierad kontorsanläggning med tre moderna kontorsvåningar ett stenkast från Stockholms Centralstation. Fastighetens stora glaspartier ger ett härligt ljusinsläpp och bjuder på panoramautsikt över Vasagatans vibrerande storstadspuls. Hyr kontor från 3 till 200 kvadratmeter med möjligheten att snabbt uppgradera till fler eller större rum i samband med att ditt företag växer.

Kontorsrum

Tre moderna kontorsvåningar med privata kontor i olika storlekar mitt på Vasagatan i Stockholm city.

Business Lounge

Ett flexibelt medlemskap som ger dig tillgång till moderna lounger med fullservice på fyra attraktiva adresser mitt i city.

Virtual Office

Perfekt lösning för dig som är i behov av en attraktiv företagsadress – men inte en fysisk arbetsplats.

Kontor intill Stockholm centralstation

I vår miljöcertifierade anläggning finns kontorsrum i alla möjliga storlekar. Hyr ett ergonomiskt och färdiginrett kontorsrum med enbart det antal arbetsplatser som du behöver. Med möjlighet att skala upp eller skala ned vid behov. Fastighetens stora panoramafönster ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en härlig utsikt mot Vasagatans vibrerande storstadspuls.

Läs mer

Miljöcertifierad byggnad mitt i Stockholm city

För oss på 7A Centralen är miljöarbetet superviktigt och något som vi hela tiden arbetar med att utveckla. 7A Centralen ligger i Sveriges första LEED-certifierad fastighet. LEED är ett av världens mest använda certifieringssystem som syftar till att främja hållbar utveckling inom byggsektorn. LEED bedömer bland annat energianvändning, inomhusklimat och användning av återvunnet samt närproducerat material. När du byter till en flexibel och enkel kontorslösning på 7A Centralen gör du alltså inte bara ditt företag en tjänst, utan även klimatet.

Läs mer