7A Centralen

— Ljusa miljöer mitt i centrala Stockholm

Kontorsrum

Kontorsrum

7A Centralen är en flexibel anläggning med två våningsplan av kontorsrum mitt på Vasagatan i centrala Stockholm. Anläggningen ligger i en modern byggnad med hög miljöstandard och stora glaspartier som ger ett härligt ljusinsläpp med panoramautsikt mot Vasagatan. Kontorsrummen varierar från 3 till 200 kvadratmeter och möjligheten att uppgradera till fler eller större rum i samband med att ditt företag växer finns alltid.

Business Lounge

Business Lounge

Som Business Loungemedlem på 7A har du tillgång till samtliga Lounger på alla våra anläggningar, 7A Centralens Business Lounge ligger på fjärde våningen med utsikt mot en innergård och ligger i anslutning till flera flexibla mötesrum. 7As alla lounger är öppna landskap med varierande möbleringar, från avslappnade soffgrupper till mer ergonomiska skrivbordsplatser. På samtliga anläggningar finns fria, samt bokningsbara mötesrum tillgängliga för dig som medlem.

7A Centralen

Vasagatan 7
111 20 Stockholm

Konferens

Konferens

7A Centralens mötesvåning erbjuder ljusa och flexibla lokaler mitt på Vasagatan i centrala Stockholm. Stockholm Centralstation, Arlanda Express och City Terminalen ligger precis runt hörnet, vilket gör det bekvämt för möten med inkommande deltagare. 7A Centralen ligger i en LEED-certifierad byggnad med stora panoramafönster med utsikt över Vasagatan. Mötesrummen är moderna och ligger i anslutning till loungeutrymmen där vi serverar mingellunch på dagarna och After Works och mingel på eftermiddagarna.

Event

Event

Anläggningens lounger passar perfekt för After Works eller mingel. Vid mässor eller andra större evenemang går det utmärkt att abonnera hela våningen för att få en mer exklusiv känsla.

Virtual Office

Virtual Office

För dig med behov av adress och mötesmöjligheter på Stockholms bästa adresser. Vi erbjuder även möjlighet att koppla på svarsservice och du har givetvis rabatt på vårt Business Lounge-medlemskap när du är i behov av att ta nästa steg.