7A Strandvägen

— Historisk byggnad intill Nybroviken

Kontorsrum

Kontorsrum

Flytta in i våra eleganta kontorsrum med vackert bevarade sekelskiftesdetaljer, öppna spisar, takstuckaturer och balkonger där du har Stockholms vackraste utsikt framför dig. För ett antal år sedan byggdes även fastighetens vindsvåning om till kontor och är idag en imponerande våning med framträdande murstock, takbjälkar och hela 8 meter i takhöjd.

Business Lounge

Business Lounge

Som medlem på 7A får du tillgång till coworking på alla fyra anläggningar i centrala Stockholm. Loungen på 7A Strandvägen ligger i husets entréplan och har stora fönsterpartier som vetter ut mot Nybroviken och Artillerigatan. Här jobbar du i ett öppet landskap med tillgång till avslappnade soffgrupper, mötesrum och tysta arbetsplatser. Köp lunch från loungecafét eller avsluta dagen med en after work på uteserveringen.

7A Strandvägen

Strandvägen 7
114 56 Stockholm

Konferens

Konferens

Mötesvåningen på 7A Strandvägen är en vacker plats med en härlig hemma-hos-känsla som bjuder på en makalös utsikt över Nybroviken. Här hittar du vackra salonger för möten och konferenser i en elegant miljö. Salongerna passar utmärkt för bland annat styrelsemöten, seminarium, utbildningar och föreläsningar.

Event

Event

7A Strandvägens exklusiva salonger går lätt att anpassa för både små och stora sällskap. Här ligger salongerna i fil, vilket gör det möjligt att skapa unika miljöer för allt från mindre privata tillställningar i chambre séparée till storslagna fester, mingel, bröllopsmottagningar och exklusiva företagsevenemang.

Arbetsplats

Arbetsplats

Är du i behov av en fast punkt men inte ett helt eget kontor? Då är våra arbetsplatser på 7A Strandvägen en bra lösning. Hyr ditt egna skrivbord och få även tillgång till fyra lounger där du kan slå dig ner för att jobba eller ta emot kundbesök.

Virtual Office

Virtual Office

För dig med behov av adress och mötesmöjligheter på Stockholms bästa adresser. Vi erbjuder även möjlighet att koppla på svarsservice och du har givetvis rabatt på vårt Business Lounge-medlemskap när du är i behov av att ta nästa steg.