7A Strandvägen

— Historisk byggnad med vackra salonger

Kontorsrum

Kontorsrum

Privata kontorsrum som skvallrar om en svunnen tid, med vackert bevarade originaldetaljer, öppna spisar, takstuckaturer och balkonger. För ett antal år sedan byggdes även fastighetens vindsvåning om till kontor och är idag en imponerande våning med framträdande murstock och takbjälkar med en takhöjd på hela 8 meter på sina ställen.

Business Lounge

Business Lounge

Som Business Loungemedlem på 7A har du tillgång till samtliga Lounger på alla våra anläggningar. 7A Strandvägens Business Lounge ligger i husets entréplan med stora fönsterpartier som vetter ut mot Nybrovikens vatten och Artillerigatan. Våra Lounger är öppna landskap med varierande möbleringar, från avslappnade soffgrupper till mer ergonomiska skrivbordsplatser. På samtliga anläggningar finns fria, samt bokningsbara mötesrum tillgängliga för dig som medlem.

7A Strandvägen

Strandvägen 7
114 56 Stockholm

Konferens

Konferens

7A Strandvägens mötesvåning är en vacker plats med en härlig hemma-hos-känsla som ligger i en av Stockholms bäst bevarade jugendfastigheter, med en makalös utsikt över Nybroviken. Här erbjuds vackra salonger för möten och konferenser i en professionell och historisk miljö. Salongerna passar utmärkt för bland annat styrelsemöten, seminarium, skiljeförfaranden eller föreläsningar.

Event

Event

7A Strandvägens exklusiva mötesvåning erbjuder vackra salonger som lätt går att kombinera efter sällskapets storlek. Salongerna ligger i fil och är perfekta för sällskap som önskar exklusivitet och chambre spéparée, likväl som man kan öppna upp mellan salongerna och ha storslagna mingel och spektakulära evenemang.

Arbetsplats

Arbetsplats

Är du inte i behov av ett eget kontor men vill ändå ha ett fast skrivbord att komma till varje dag så är våra arbetsplatser en bra lösning. Du har även tillgång till vår Business Lounge där du kan ta emot kundmöten eller sitta och arbeta.

Virtual Office

Virtual Office

För dig med behov av adress och mötesmöjligheter på Stockholms bästa adresser. Vi erbjuder även möjlighet att koppla på svarsservice och du har givetvis rabatt på vårt Business Lounge-medlemskap när du är i behov av att ta nästa steg.