Digitala möten och event på 7A

Rätt utrustning och noggranna förberedelser kan göra även digitala lösningar till en mötesupplevelse utöver det vanliga. På 7A finns stora möjligheter att producera allt från proffsiga studioevent till videokonferenser – för några enstaka upp till hundratals deltagare.

Helhetslösningar för digitala möten

Det finns många goda anledningar till att mötas online. Digitala möten har blivit en naturlig del av vår vardag och öppnar med rätt förutsättningar upp för flexibla och effektiva möten. Tillgängligheten gör det dessutom enkelt att nå ut till en större publik och risken att behöva ställa in mötet minskar tack vare möjligheterna att medverka på distans.

Men det krävs både teknisk kompetens och rätt utrustning för att skapa en likvärdig upplevelse av ett fysiskt event som när ni ses i ett digitalt mötesrum. Vi på 7A har lång erfarenhet av att skapa lyckade mötesupplevelser online och erbjuder helhetslösningar för alla typer av digitala arrangemang. Läs vidare eller kontakta oss direkt så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns!


Modern studio för inspelning och livestream

Letar du efter studio att hyra för inspelning eller livestreaming i centrala Stockholm? I vår studio mitt i citypulsen på Vasagatan finns alla förutsättningar för att livestreama virtuella event och producera inspelningar från idé till färdigt material. Studion är utrustad med sköna fåtöljer och en komplett tekniklösning som gör det möjligt att arrangera allt från professionella uppsättningar av panelsamtal, utbildningar, TV-studio, podcast, produktlanseringar, webinars och annat.

Det går även utmärkt att livestreama event från ett av våra mötesrum för att öka tillgängligheten för de deltagare som inte kan vara på plats.

Läs mer

Videokonferenser för säkra möten på distans

Konferens med internationella kollegor eller uppstartsmöte med en ny kund? Kalla till en videokonferens som utgår från ett av våra uppkopplade videokonferensrum och få hjälp med allt från mötesanteckningar, skärmdelning, mötesinspelning och snabbmeddelanden.

Vi hjälper till med uppsättning av utrustningen i god tid innan er digitala konferens börjar så att ni kan känna er trygga med att allt flyter på från början till slut. Läs mer eller hör av dig sales@7a.se så berättar vi mer om våra lösningar för säkra videokonferenser!

Läs mer

Poddstudio_7aposthuset

Podcaststudio i centrala Stockholm

Letar du efter en studio eller lokal för att spela in din podcast eller funderar du på hur man startar en podd? Allt börjar med en lysande idé och möjligtvis en likasinnad partner som kan hjälpa dig att förverkliga den. Nästa steg är att hyra en poddstudio där ni med hjälp av varsin mikrofon och en bekväm fåtölj kan skapa nytt fantastiskt innehåll som världen väntar på att få ta del av.

Ett stenkast från Stockholms Centralstation, en våning upp via den historiska Casinotrappan i Centralposthuset, hittar du vår podcaststudio som är utrustad med all teknik du behöver för göra din idé till en viral succé. Kontakta oss för bokning och mer information om podcastinspelning!

Gör en bokningsförfrågan