Digitala möten och event

Rätt utrustning och noggranna förberedelser kan göra även digitala lösningar till en mötesupplevelse utöver det vanliga. På 7A finns stora möjligheter att producera allt från proffsiga studioevent till videokonferenser – för några enstaka upp till hundratals deltagare.

Paketlösningar för digitala möten

Digitala möten har blivit en naturlig del av vår vardag och öppnar med rätt förutsättningar upp för flexibla och effektiva möten. Tillgängligheten gör det enkelt att nå ut till en större publik och risken att behöva ställa in mötet minskar när möjligheten finns att medverka på distans.

Men det krävs både kompetens och rätt teknisk utrustning för att skapa en likvärdig upplevelse av ett fysiskt event som när ni ses i ett digitalt mötesrum. Vi på 7A har lång erfarenhet av att skapa lyckade mötesupplevelser online och erbjuder paketlösningar och skräddarsydda upplägg för alla typer av digitala arrangemang. Välkommen med din förfrågan!


Modern studio i Stockholm

Letar du efter studio att hyra för inspelning eller livestreaming i centrala Stockholm? I vår studio mitt på Vasagatan finns alla förutsättningar för att livestreama virtuella event och producera allt från panelsamtal, utbildningar, TV-studio, podcast, produktlanseringar, webinars och annat. Klicka nedan för att läsa mer om våra upplägg och paketlösningar!

Läs mer

Hyr möteslokal för webinar

Vid ett webinar, med andra ord ett digitalt seminarium, är kommunikationen vanligtvis begränsad så att endast den som presenterar är den som syns och hörs på skärmen. Deltagarna kopplar enkelt upp sig via en dator eller mobil – och kan sedan interagera och ställa frågor via chatten. Föreläsaren på plats har möjlighet att visa presentationer, dela skärm och rita på blädderblock. Läs mer om våra paket och lösningar för webinar och digitala utbildningar!

Läs mer

Professionella hybridmöten

Hybridmöten har snabbt blivit en populär mötesform som kombinerar fysisk närvaro med det bästa som tekniken har att erbjuda. Det bästa av två världar? Här står interaktion i centrum och ni väljer själva hur många deltagare som medverkar på plats alternativt kopplar upp sig via länk. Välj paket utifrån antal deltagare på plats och behov av teknik och support!

Läs mer

Videokonferens för viktiga möten

Konferens med internationella kollegor eller uppstartsmöte med en ny kund? Kalla till en videokonferens som utgår från ett av våra uppkopplade videokonferensrum där ni får hjälp med uppsättning av utrustningen i god tid innan mötet börjar. Klicka nedan för att läsa mer om våra paketlösningar för säkra videokonferenser!

Läs mer

Poddstudio_7aposthuset

Podcaststudio i Stockholm city

Letar du efter en studio för att spela in din podcast? Eller funderar du på hur man startar en podd? En våning upp i 7A Posthuset, ett stenkast från Stockholms Centralstation, kan du hyra vår fullt utrustade podcaststudio där du hittar allt du behöver för göra din idé till en viral succé. Kontakta oss för bokning och mer information om podcastinspelning

Gör en bokningsförfrågan