Julbord för företag i centrala Stockholm

Julen är en speciell högtid för oss på 7A och ett viktigt tillfälle för kollegor att samlas och fira året som gått. Här nedan hittar du vårt erbjudande för julen 2020. Håll utkik här efter vårt erbjudande inför julen 2021!

Stockholms bästa julbord för företag

Julen är ett viktigt och ofta mycket uppskattat tillfälle att samla hela företaget innan året lider mot sitt slut. Här finns möjligheten att arrangera allt från traditionella julbord till större julfiranden med show och dans. Är ni ett sällskap som önskar fira i mindre skala? Då föreslår vi att ni kombinerar årets sista konferens med en julbordslunch och ett trevligt glöggmingel på någon av våra fyra mötesanläggningar i Stockholm city. Vi fixar er julbordskonferens!

 


Julbord i hjärtat av Östermalm på 7A Strandvägen

Inhyst i en av Stockholms bäst bevarade Jugendfastigheter i hjärtat av Östermalm ligger vår mest eleganta festvåning på 7A Strandvägen. Här firas julen på traditionellt vis i hemtrevliga salonger med öppen spis och knarrade trägolv. Den stämningsfulla miljön och det otroliga läget intill Nybroviken gör att alla julbord här blir något alldeles extra.

Middagen serveras direkt vid bordet i Chambré Separée och ni väljer själva förrätt, varmrätt och dessert från vår julinspirerade middagsmeny.


Julbord i Vasastan på 7A Odenplan

Bege er till charmiga Vasastan och fira jul med hela företaget på 7A Odenplan. Här har ni chansen att skapa rejäl feststämning med dans och underhållning eller njuta av en stämningsfull julmiddag i våra privata middagslokaler som dekoreras i ett gnistrande vintertema.

Vi dukar upp en traditionell julbordsbuffé alternativt en lyxig skaldjursbuffé där havets läckerheter så som hummer och ostron står i centrum. Nämnde vi att ni kan börja kvällen med att skåla i glögg uppe på vår uppvärmda takterrass med utsikt över Observatorielunden och Vasastans takåsar?


Julbord med lyx på 7A Posthuset

Du har väl hört att portarna till Postens gamla högkvarter på Vasagatan har öppnat upp igen? Centralposthuset, som byggnaden officiellt heter, invigdes med kunglig närvaro 1903. För första gången i husets historia dukar vi nu upp för julbord och oförglömliga julfester i en av Stockholms mest personliga och spektakulära eventlokaler mitt på Vasagatan.

Här finns möjlighet att arrangera allt från storslagna julmingel och exklusiva julbord till sittande middagar för upp till 540 personer. Middagen serveras vid bordet och ni väljer själva tema på maten från årets julmeny. Vad sägs om en trerätters middag med julinspirerade rätter, asiatiska smaker eller svenska klassiker?


Personlig projektledning

Vi vet att det är detaljerna som gör störst skillnad. På 7A får du därför alltid hjälp av en erfaren projektledare som sköter planeringen från idé till succé. Vi anpassar givetvis kvällens upplägg utifrån myndigheternas rekommendationer och står beredda med alternativa lösningar i rockärmen om förutsättningarna skulle förändras under pågående planering.

Julbord med fest och underhållning

Ingenting höjer nivån på festen som riktigt vass underhållning. Vi hjälper er att boka allt från imponerande showgrupper till välkända gästartister och liveband som skruvar upp stämningen lagom till att middagen börjar övergå till fest. Vi erbjuder något för alla sorters sällskap och tillfällen. Har ni en egen idé om hur ni vill spendera kvällen? Hör av er till oss så hjälper vi er att förverkliga den!

Konferens med julmingel

Alla julbord behöver inte sluta med dans fram till midnatt. Det går lika bra att avsluta året tillsammans med kollegorna under lite enklare former. Varför inte förlänga konferensen med ett trevligt glöggmingel och några välbekanta jultoner i bakgrunden? Boka en konferens på någon av våra fyra mötesanläggningen på antingen Strandvägen, Odenplan eller Vasagatan och avsluta mötesdagen under stämningsfulla former.

Gör en bokningsförfrågan


Varierande julbordsmenyer

Vad vore julen utan god mat och dryck? Årets julmenyer är framtagna av våra skickliga kockar och bjuder på stor variation av rätter för ditt arrangemang. Önskar ni klassiska favoriter så som Janssons Frestelse, olika sorters sill, vegetariska rätter och efterrätt på buffé? Eller vill ni byta ut köttbullarna mot skaldjur i år? Kanske det räcker med snittar till glöggen? Oavsett vad ni önskar för form på julbordet i år lovar vi att ni inte kommer att bli besvikna.

Menyer

Julbordsmeny
7A Strandvägen

Julbordsmeny
7A Odenplan

Julbordsmeny
7A Posthuset