Julbord för små och stora företag i centrala Stockholm

Julen är en speciell högtid för oss på 7A. Våra middagslokaler i centrala Stockholm har sedan 2006 varit en plats där både små och stora företag har samlats för att avrunda året med ett klassiskt julbord eller en storslagen julfest. Här hittar du våra erbjudanden för julen 2021!

Stockholms bästa julbord för företag

Julen är ett ypperligt och ofta mycket uppskattat tillfälle att samla hela företaget innan året lider mot sitt slut. Hos oss finns möjligheten att arrangera allt från traditionella julbord till större julfiranden med show och dans. Är ni ett sällskap som önskar fira i mindre skala? Då föreslår vi att ni kombinerar årets sista konferens med ett julbord eller ett trevligt glöggmingel på någon av våra mötesanläggningar i Stockholm city. Vi fixar er julbordskonferens!


Julbord i hjärtat av Östermalm på 7A Strandvägen

Inhyst i en av Stockholms bäst bevarade Jugendfastigheter i hjärtat av Östermalm ligger vår eleganta festvåning på 7A Strandvägen. Här firas julen på traditionellt vis i hemtrevliga salonger med öppen spis och knarrade trägolv. Den stämningsfulla miljön och det otroliga läget intill Nybroviken gör att alla julbord här blir något alldeles extra.

Middagen serveras vid bordet i Chambré Separée. Komponera en personlig trerättersmenyför hela sällskapet och välj förrätt, varmrätt och dessert från vår julinspirerade middagsmeny. Vår sommelier föreslår gärna drycker som passar till varje rätt!


Julbord i Vasastan på 7A Odenplan

Fira jul med hela företaget på 7A Odenplan i charmiga Vasastan. Skapa rejäl feststämning med dans och underhållning eller njut av ett stämningsfullt julbord i våra privata middagslokaler som dekoreras i ett gnistrande vintertema.

Vi dukar upp en traditionell julbordsbuffé fylld med alla klassiska favoriter. Vad sägs om att skåla in kvällen i varm glögg insvept i en filt på en av våra terrasser?


Julbord med lyx på 7A Posthuset

Fira jul tillsammans med kollegorna i en av Stockholm mest spektakulära eventlokaler. Här finns möjlighet att arrangera allt från storslagna julmingel till exklusiva julbord som serveras direkt vid bordet.

Njut av ett klassiskt julbord i fyra serveringar vid bordet som startar med sill och potatis och sedan efterföljs av en kall och en varm tallrik med alla favoriter från julbordet. Som ett sött avslut serveras dessert och kaffe.


Personlig projektledning

Efter många års erfarenhet av att arrangera företagsevent vet vi att det är detaljerna gör störst skillnad. På 7A får du därför alltid hjälp av en erfaren projektledare som tar ansvar för planeringen från idé till succé. Vi anpassar givetvis upplägget utifrån rådande rekommendationer och står beredda med alternativa lösningar i rockärmen om förutsättningarna skulle förändras efter att du gjort en boknings hos oss.

Julbord med fest och underhållning

Ingenting sätter fart på festen som riktigt vass underhållning. Vi hjälper gärna till att boka allt från imponerande showgrupper till välkända gästartister och liveband som skruvar upp stämningen lagom till att middagen börjar övergå till fest. Vi erbjuder underhållning för alla slags sällskap och tillfällen. Har ni en egen idé om hur ni vill göra kvällen extra speciell? Hör av er så hjälper vi till att förverkliga den!

Konferens med julmingel

Alla julbord behöver inte sluta med dans fram till midnatt. Det går lika bra att avsluta året tillsammans med kollegorna under lite enklare former. Varför inte kombinera konferensen med ett trevligt glöggmingel och några välbekanta jultoner? Boka en konferens på någon av våra fyra mötesanläggningar på Strandvägen, Odenplan eller Vasagatan och avsluta mötesdagen under stämningsfulla former.

Gör en bokningsförfrågan


Varierande julbordsmenyer

Vad vore julen utan god mat och dryck? Årets julmenyer är framtagna av våra skickliga kockar och bjuder på stor variation av rätter för ditt arrangemang. Önskar ni klassiska favoriter så som Janssons Frestelse, olika sorters sill, vegetariska rätter och efterrätt på buffé? Eller vill ni byta ut köttbullarna mot skaldjur i år? Kanske det räcker med snittar till glöggen? Oavsett vad ni önskar för form på julbordet i år lovar vi att ni inte kommer att bli besvikna.

Våra julerbjudanden

Julerbjudande
7A Strandvägen

Julerbjudande
7A Odenplan

Julerbjudande
7A Posthuset