Julbord för små och stora företag i centrala Stockholm

Julen är en speciell högtid för oss på 7A. Våra middagslokaler i centrala Stockholm har sedan 2006 varit en plats där både små och stora företag har samlats för att avrunda året med julmiddag eller en storslagen julfest. Här hittar du våra erbjudanden för julen 2023.

Stockholms bästa julbord för företag

Julen är ett ypperligt och ofta mycket uppskattat tillfälle att samla hela företaget innan året lider mot sitt slut. Hos oss finns möjligheten att arrangera allt från mingel till större julfester i privat lokal med plats för bar och dansgolv. Är ni ett sällskap som önskar fira i mindre skala? Då föreslår vi att ni kombinerar årets sista konferens med ett trevligt glöggmingel på någon av våra mötesanläggningar i Stockholm city. Vi fixar ert företags julfest!


Julmingel med oslagbar utsikt över Nybroviken på 7A Strandvägen

Inhyst i en av Stockholms bäst bevarade Jugendfastigheter i hjärtat av Östermalm ligger vår eleganta festvåning på 7A Strandvägen. Här firar ni in julen tillsammans med kollegorna i hemtrevliga salonger med öppen spis och knarrade trägolv. Den stämningsfulla miljön ackompanjeras av levande pianomusik och utsikt över Nybrovikens glittrande vatten.


Julfest i Vasastan på 7A Odenplan

Fira årets prestationer med hela företaget på 7A Odenplan i trendiga Vasastan. Skåla in kvällen med en värmande fördrink och tilltugg, insvept i en filt på en av våra terrasser. Därefter tar ni er vidare till er privata middagslokal med dekorationer i ett gnistrande vintertema där vi serverar en julinspirerad middag som avslutas med ett rum fyllt av julens godis. Fortsätt kvällen och slå klackarna i taket med dansgolv och bar.


Julmiddag på 7A Posthuset

Avsluta året med en riktigt kul julmiddag tillsammans med kollegorna i 7A Posthusets storslagna och historiska miljö. Kvällen startar med mingel och julens bästa drink; glubbel som du får sätta din egen prägel på. Middagen, en tvårätters meny med smaker som hör julen till avslutas med en sockersöt godisbuffé. Här får ni en rolig kväll tillsammans!

 


Personlig projektledning

Efter många års erfarenhet av att arrangera företagsevent vet vi att det är detaljerna som gör störst skillnad. På 7A får du därför alltid hjälp av en erfaren projektledare som tar ansvar för planeringen från idé till succé. Vi anpassar givetvis upplägget utifrån rådande rekommendationer och står beredda med alternativa lösningar i rockärmen om förutsättningarna skulle förändras efter att du gjort en boknings hos oss.

Julbord med fest och underhållning

Ingenting sätter fart på festen som riktigt vass underhållning. Vi hjälper gärna till att boka allt från imponerande showgrupper till välkända gästartister och liveband som skruvar upp stämningen lagom till att middagen börjar övergå till fest. Vi erbjuder underhållning för alla slags sällskap och tillfällen. Har ni en egen idé om hur ni vill göra kvällen extra speciell? Hör av er så hjälper vi till att förverkliga den!

Konferens med julmingel

Alla julbord behöver inte sluta med dans fram till midnatt. Det går lika bra att avsluta året tillsammans med kollegorna under lite enklare former. Varför inte kombinera konferensen med ett trevligt glöggmingel och några välbekanta jultoner? Boka en konferens på någon av våra fyra mötesanläggningar på Strandvägen, Odenplan eller Vasagatan och avsluta mötesdagen under stämningsfulla former. Här har vi samlat det viktigaste att tänka på inför din nästa konferensbokning!

Gör en bokningsförfrågan


Varierande julbordsmenyer

Vad vore julen utan god mat och dryck? Årets julmenyer är framtagna av våra skickliga kockar och bjuder på stor variation av rätter för ditt arrangemang. Önskar ni klassiska favoriter så som Janssons Frestelse, olika sorters sill, vegetariska rätter och efterrätt på buffé? Eller vill ni byta ut köttbullarna mot skaldjur i år? Kanske det räcker med snittar till glöggen? Oavsett vad ni önskar för form på julbordet i år lovar vi att ni inte kommer att bli besvikna.