Kontorsrum på 7A Vasagatan

7A Vasagatan är en flexibel anläggning med tre våningsplan av kontorsrum mitt på Vasagatan i centrala Stockholm. Sedan 2012 erbjuder 7A Vasagatan flexibla kontor och coworking i Sveriges första LEED-certifierade byggnad. LEED är ett av världens mest använda certifieringssystem som syftar till att främja hållbar utveckling inom byggsektorn. Utforma din nya arbetsplats i våra ljusa och moderna miljöer med panoramavy över Stockholms folkvimmel. Här finns privata kontorsrum i alla storlekar. Välkommen till Stockholms mest tillgängliga arbetsplats.

Eget, låsbart kontor
Post- och budhantering
Personal på plats
Kostnadsfria mötesrum
Tillgång dygnet runt
Wifi
Telefonhytter för ostörda samtal
Bemannad reception
Tillgång till kök
Business Lounge
Företagsskylt i porten
Dusch- och omklädningsrum
Gemensamma loungeutrymmen

Stockholms mest tillgängliga coworking

7A Vasagatan ligger mitt på Vasagatan i Stockholm city, alldeles intill Centralstationen och Arlanda express. Vilket underlättar både för dig och dina kunder. På 7A Vasagatan arbetar du dessutom i Sveriges första LEED-certifierade anläggning. LEED är ett av världens mest använda certifieringssystem som syftar till att främja hållbar utveckling inom byggsektorn. Våra stora panoramafönster ut mot myllret på Vasagatan ger ett fantastiskt ljusinsläpp, samtidigt som du känner dig nära Stockholms vibrerande cityliv. På vår grönskande innergård har du dessutom möjlighet att umgås med kollegorna eller kontorsgrannarna när vädret tillåter.


Prisvinnande kontorserbjudande

Hos oss på 7A Vasagatan får du så mycket mer än bara en kontorsplats. Våra medlemmar är det viktigaste av allt och vi utvecklar hela tiden vårt erbjudande för att möta hyresgästernas önskemål. Du är dessutom välkommen att vara med på alla aktiviteter på 7A's samtliga anläggningar. Njut av frukost fyra dagar i veckan, mingla runt på våra regelbundna after works eller häng med på ledarledda träningspass varje vecka. 7A har fått pris för både "årets mest populära coworking" och "årets community", vi lyssnar alltid till våra hyresgäster och strävar hela tiden efter att utveckla vårt erbjudande. Dagligen får du bland annat tillgång till självklarheter så som bemannad reception, gemensamma lounger, sköna soffgrupper, kaffe, dagstidningar och fullt utrustade kök.

Lediga kontorsrum på 7A Vasagatan

Nedan finner du ett urval av våra lediga kontor på 7A Vasagatan.

Gör en intresseanmälan