Tillbaka

5 tips inför valet av bröllopslokal

Letar du efter det perfekta läget för din bröllopsfest? Att välja bröllopslokal är ett av de första och dessutom viktigaste besluten ni kommer att ta i samband med er stora dag. Här är 5 tips som kan vara bra att tänka på vid valet av festlokal! 

1. Var ute i god tid

Årets mest populära datum blir snabbt fullbokade – så var ute i god tid. Många drömmer om ett romantiskt sommarbröllop, men våga tänka i nya banor. Vad sägs om ett mysigt och intimt höstbröllop en fredagskväll?

2. Sätt en tydlig budget

Undersök noga vad som ingår i priset på varje anläggning. Saker som lätt glöms bort, som i slutändan kostar mycket pengar att ordna med själva, är städning, personal, extra öppettider och garderob. 

3. Erfaren personal

Servicen spelar en viktig roll under er bröllopsdag. Med professionell personal kommer ni att kunna koppla bort oron för detaljerna och njuta av kvällen till max. Bröllop kräver ett särskilt öga för detaljer och hos oss tilldelas ni därför alltid en dedikerad projektledare som hjälper er att skapa en oförglömlig bröllopsdag.

4. Se över behoven 

Hur skapar ni en intim och privat känsla om andra gäster rör sig samtidigt på anläggningen? Behöver ni abonnera hela anläggningen eller hyra en extra lokal för mingel under tiden som festlokalen dukas om från middag till dansgolv? Fundera på vad ni vill skapa för känsla och se till att boka upp rätt lokaler för hela kvällen! 

5. Transport för gästerna

    Transport är en viktig del av en lyckad fest. Det ska vara smidigt för gästerna att ta sig både till och från såväl vigselplatsen som bröllopslokalen. En fördel med citybröllop är att det finns gott om boenden och transportmedel i närheten som underlättar för både brudpar och gäster. 

    Bröllop på 7A Strandvägen:

    Vår eleganta festvåning ligger vackert belägen i hjärtat av Östermalm, alldeles intill Nybrovikens glittrande vatten. Ett perfekt alternativ för par som önskar ha sin bröllopsfest i en exklusiv miljö med fokus på god mat, vackra omgivningar och service i toppklass. Här finns möjligheter att arrangera såväl intima bröllopsmottagningar som stora bröllopsfester med vigsel, brudskål, middag och dans för upp till 90 personer. 

    Vi erbjuder färdiga paket för ett komplett citybröllop– men skräddarsyr även gärna upplägg för både små och stora sällskap. Läs mer här och kontakta oss för priser och mer information!